Groepsaccommodatie

"Landgoed Wissink”

In deze groepsaccommodatie of vakantieboerderij kunnen groepen tot max. 20 personen verblijven. Deze geheel nieuwe accommodatie is in 2009/2010 gerealiseerd in het achterhuis van een monumentale Herenboerderij ook wel Scholtenboerderij genoemd. 
De accommodatie ademt de sfeer van vroeger tijden uit, dit blijkt uit de prachtige balkenconstructies die door het hele huis heen zoveel mogelijk in het zicht zijn gelaten.

Indeling:
Het pand heeft een grote woonkamer met open keuken van ca. 95 m2.
De keuken is o.a. voorzien van een groot 6 pits gasfornuis met oven, grote+kleine koelkast, diepvries, vaatwasser en magnetron. Het eetgedeelte waar iedereen plek heeft rondom de lange tafels is geplaatst onder de verlaagde hilde. Het keukenblok is met de woonkamer verbonden door een barretje. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

In de woonkamer is de openhaardkachel blikvanger. Ondanks de vele sfeerverhogende elementen in het huis zijn wij de moderne tijd niet vergeten want er is een grote tv met schotelontvanger en dvd-speler aanwezig. De tv is voorzien van een laptop-aansluiting, ideaal voor presentaties. Tevens kunt u gratis gebruik maken van de wifi.
Er bevinden zich twee toiletten voor algemeen gebruik op de begane grond, één in de entree (met urinoir) en één in het portaal naast de trapopgang.
Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer met badkamer voor minder validen, hierin bevinden zich een douche, toilet en wasbak. Er staan 2 boxspring bedden op seniorenhoogte. Verder is er een wasmachine met droger op de begane grond.

Op de 1e verdieping bevinden zich 7 slaapkamers. Deze zijn onderverdeeld in 5 tweepersoons slaapkamers met box spring bedden waarvan 2 slaapkamers zijn uitgerust met een kinderbedje (ledikantje) en een campingbedje met extra matras (in de gangkast) kan op een willekeurige kamer bijgeplaatst worden. Verder 1 tweepersoons slaapkamer met een stapelbed, en 1 zespersoons slaapkamer met 2 stapelbedden en 2 box spring bedden. De 6 persoons slaapkamer is voorzien van een tv met schotelontvanger en een blu-ray/dvd-speler.
Op de 1e verdieping bevinden zich tevens 2 toiletten, 3 douche-ruimtes en een wasruimte bestaande uit 3 wasbakken verzonken in een ruim wastafelblad, ideaal voor bv het aankleden en wassen van baby's. (Voor de indeling klik op "Plattegronden")

Buitenom huis:
Voor kinderen is er volop speelmogelijkheid op de grasvelden achter het huis. Er is één ommuurd terras (de vroegere "vaalt”) voor gezellige bbq's met uitzicht op de dwerggeitentuin (met vijver, bos en weide), een zonneterras met 20 tuinstoelen rondom 3 tafels, een basket, een voetbalveldje met 2 goaltjes, volleybal/badminton-veldje en een veld met speeltoestellen (schommels, draaimolen/wipwap, trampoline) tussen de bomen. De kinderen kunnen gebruik maken van de aanwezige skelters, bolderkar en driewielertjes. Neemt u fietsen mee, of huurt u deze, dan kunt u ze binnen, in de afsluitbare schuur zetten, hier kunt u ook uw elektrische fiets opladen. In deze schuur staat ook een tafeltennistafel. Sinds het voorjaar van 2020 zijn er dwerggeitjes aanwezig, ze vinden het heerlijk om aandacht te krijgen.